Szállítási információk

A szállítás díja

A plusskozlekedes.hu oldalon rendelt termékeket házhozszállítással, csomagátvételi pontra való kiszállítással és személyesen tudod átvenni.

A házhozszállítás díja 799 forint, a csomagátvételi pontra való szállítás díja 490 forint. A személyes átvétel díjmentes.

3 termék vásárlása esetén a házhozszállítás ingyenes.

A FOXPOST csomagpontra való szállításról minden infromációt itt gyűjtöttünk össze neked.

Hova szállítunk?

Jelenleg Magyarország határain belül visszük ki a megrendelt termékeket, csomagátvételi pontra szállítás esetén a FOXPOST által üzemeltetett csomagátvételi pontokra való szállítás lehetséges.

Szállítás ideje (házhozszállítás esetén)

A megrendeléstől számítva 7 munkanapon belül igyekszünk teljesíteni a megrendelt termék kiszállítását. A megrendelést követően a futárhoz kerül a termék, aki emailt ír az általad megadott címre, hogy mikor tudja szállítani a terméket. Kérjük, ebben az időpontban légy valóban ott, illetve legyen bekapcsolva a telefonod, mert ha nem talál meg a futár, akkor telefonon fog keresni. A kiszállítás hétköznapokon történik.

Fizetés a kiszállításkor

A futárnak csak készpénzben tudod kifizetni a megrendelt terméket. Ha inkább kártyával fizetnél, akkor erre a rendeléskor van lehetőséged a honlapon. Ha ezt választod, akkor a futárnak már semmit nem kell fizetned.

Kérjük, hogy amennyiben készpénzzel fizetsz a futárnak, készítsd elő  a vásárlás pontos összegét, mert a futároknál is csak véges mennyiségű váltópénz van. Köszönjük!

A kiszállítással kapcsolatban minden további információt az ÁSZF-ben találsz.