Szállítási információk

A szállítás díja

A plusskozlekedes.hu oldalon rendelt termékeket házhozszállítással, vagy csomagátvételi pontra való kiszállítással tudod átvenni.

A házhozszállítás díja 799 forint, a csomagátvételi pontra való szállítás díja 490 forint.

3 termék vásárlása esetén a házhozszállítás ingyenes.

A FOXPOST csomagpontra való szállításról minden infromációt itt gyűjtöttünk össze neked.

Hova szállítunk?

Jelenleg Magyarország határain belül visszük ki a megrendelt termékeket, csomagátvételi pontra szállítás esetén a FOXPOST által üzemeltetett csomagátvételi pontokra való szállítás lehetséges.

Szállítás ideje (házhozszállítás esetén)

A megrendeléstől számítva DPD-s szállítás esetén 2 munkanapon belül, FOXPOST-os szállítás esetén 4 munkanapon belül igyekszünk teljesíteni a megrendelt termék kiszállítását.

Ha DPD-vel rendeltél: A megrendelést követően a futárhoz kerül a termék, aki emailt ír az általad megadott címre, hogy mikor tudja szállítani a terméket. Kérjük, ebben az időpontban légy valóban ott, illetve legyen bekapcsolva a telefonod, mert ha nem talál meg a futár, akkor telefonon fog keresni. A kiszállítás hétköznapokon történik.

Ha FOXPOST-tal rendeltél: A megrendelést követően átadjuk a terméket a FOXPOST-nak. Ők amint kiszállították az általad megadott csomagautomatába a terméket, emailben és SMS-ben is értesítenek. Az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni, ha utánvétes rendelésed volt.

Fizetés a kiszállításkor

A futárnak csak készpénzben tudod kifizetni a megrendelt terméket. Ha inkább kártyával fizetnél, akkor erre a rendeléskor van lehetőséged a honlapon. Ha ezt választod, akkor a futárnak már semmit nem kell fizetned.

Kérjük, hogy amennyiben készpénzzel fizetsz a futárnak, készítsd elő  a vásárlás pontos összegét, mert a futároknál is csak véges mennyiségű váltópénz van. Köszönjük!

A kiszállítással kapcsolatban minden további információt az ÁSZF-ben találsz.