GYIK

Kell regisztrálnom a vásárláshoz?

Nem kell. Regisztráció nélkül is tudsz vásárolni. Amennyiben mégis regisztrálsz, akkor nem kell a következő vásárlásodnál újra megadni a nevedet és címedet, illetve a regisztrált vásárlóink számára időről-időre kedvezményeket biztosítunk, így javasoljuk, hogy regisztrálj.

Hogyan tudok vásárolni?

  1. A megvásárolni kívánt termékre kattints rá a főoldalon.
  2. Állítsd be a darabszámot, hogy mennyit szeretnél venni (Alapértelmezetten ez egyen fog állni.).
  3. Nyomd meg a “Kosárba rakom” gombot. Ezzel beletetted a terméket a virtuális kosaradba. Ha tovább akarsz még vásárolni, akkor választhatsz másik terméket.
  4. Ha megvennéd a kiválasztott terméket, kattints a “Pénztár” gombra. Itt meg kell adni a számlázási címet, illetve a szállítási címet, amennyiben különbözik a számlázási címtől.
  5. Miután megadtad az adatokat, ki kell választanod a fizetési módot. Fizethetsz bankártyával a honlapon, vagy személyesen a futárnak készpénzben.
  6. Ha megrendelted a terméket, kapsz tőlünk egy visszaigazoló emailt, majd hamarosan keresni fog a futár a kiszállítás miatt.

Milyen módon tudok az oldalon fizetni?

A plusskozlekedes.hu oldalon bankkártyával illetve készpénzzel tudsz fizetni.

  1. Ha készpénzzel fizetnél, akkor a fizetési lehetőségeknél az “Utánvét” opciót válaszd. Ekkor személyesen a futárnak kell odaadnod a vásárlás összegét.
  2. Kártyával is van lehetőséged fizetni a megrendelt termékért. Fontos, hogy ilyenkor mindig előre kell fizetned, a futárnál már nincs lehetőséged fizetésre.

Hogyan tudom átvenni a megvásárolt terméket?

Házhozszállítással

Az általad megadott szállítási címre visszük a terméket. A megrendelést követően a futárhoz kerül a termék, aki felveszi veled a kapcsolatot az általad megadott elérhetőségeken (email, telefon). Leegyezteti veled, hogy mikor tudja kivinni a címedre a terméket. Kérjük, ebben az időpontban légy valóban ott, illetve legyen bekapcsolva a telefonod, mert ha nem talál meg a futár, akkor telefonon fog keresni. Amennyiben nem sikerült elsőre kivinni a terméket, akkor még egyszer fogunk próbálkozni. Ha a második alkalom is sikertelen, akkor újabb kiszállításnak már plusz költsége van, amely ebben az esetben téged terhel.

Személyesen

Személyes átvételre hétfőnként 16 és 18 óra között illetve szerdánként 8.30 és 10 óra illetve szintén szerdánként 16 és 18 óra között van lehetőség Budapesten, a Bérkocsis utca 16. szám alatt. Ide érve a Petényi kapucsengőt kell megnyomni. Térképhez kattints ide: https://goo.gl/maps/BVJ2BvPAjQC2

FONTOS! Személyes átvételkor nincs lehetőséged készpénzzel fizetni, átvenni csak a bankkártyával előre kifizetett terméket tudod.

Mennyibe kerül a házhozszállítás?

A házhozszállítás díja 762 forint. Jelenleg Magyarországon belül tudunk házhozszállítani. 10 ezer forintos rendelés fölött a házhozszállítás ingyenes.

Amennyiben nem találtál válasz a kérdésedre, írj nekünk a kalauz@plusskozlekedes.hu email címre, és munkatársaink 24 órán belül válaszolni fognak.